u bent hier

Zero Waste Rollercoaster

18 +


Gezinsbond Wommelgem organiseert "Zero Waste Rollercoaster" van Veerle Colle, Hoe onze afvalberg aanpakken en de strijd aangaan met de grote berg verspilling, die we vandaag maken. “ZERO WASTE ROLLERCOASTER” Op woensdag 7 oktober organiseert Gezinsbond Wommelgem een ‘Zero Waste Rollercoaster’ van Veerle Colle, auteur van de Zero Waste Kalender en host van E!Colle, de Zero Waste Podcast. Ze ... Lees meer »

Gezinsbond Wommelgem organiseert "Zero Waste Rollercoaster" van Veerle Colle, Hoe onze afvalberg aanpakken en de strijd aangaan met de grote berg verspilling, die we vandaag maken.

“ZERO WASTE ROLLERCOASTER” Op woensdag 7 oktober organiseert Gezinsbond Wommelgem een ‘Zero Waste Rollercoaster’ van Veerle Colle, auteur van de Zero Waste Kalender en host van E!Colle, de Zero Waste Podcast. Ze leert je hoe je kan starten met een “Zero Waste Lifestyle” en geeft tips om in strijd te gaan met de grote berg verspilling die we vandaag maken. Dat doet ze aan de hand van illustraties, leuke anekdotes en interactie met het publiek. Na de lezing is er tijd voor vragen. Ben jij die afvalberg ook zo beu? Moe van de berichten over ons klimaat? Wil je weten wat je zélf al zou kunnen doen om te helpen? Dan is deze rollercoaster iets voor jou. Woensdag 7 oktober om 20.00 uur Zaal Familia, A. Mortelmansstraat 18, Wommelgem €7 inkom (leden krijgen ter plaatse €2 terug op de spaarkaart) Inschrijven via: eva.verbruggen@telenet.be Inschrijven via email: eva.verbruggen@telenet.be

Toon kaart Zaal Familia
Adolf Mortelmansstraat 18
2160 Wommelgem
woe 07/10/20 van 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Wommelgem
€ 7,0
eva.verbruggen@telenet.be
+32 486 47 15 55
wommelgem.gezinsbond.be/
wommelgem.gezinsbond.be