u bent hier

Zellaer: Kasteeldomein met middeleeuws verleden!

3 +

Erfgoed


Kasteel Zellaer zet zijn deuren wagenwijd open tijdens Open Monumentendag 2019! Van 10u tot 18u is iedereen welkom voor een exclusieve 'Open House'. Treed binnen in het kasteel en ga zelf op ontdekking in de mooiste vertrekken. Of kom meer te weten over de 800 jaar oude geschiedenis van het domein. De Kasteelgidsen van Zellaer staan paraat om op alle vragen te antwoorden. Voor de jongste ... Lees meer »

Kasteel Zellaer zet zijn deuren wagenwijd open tijdens Open Monumentendag 2019! Van 10u tot 18u is iedereen welkom voor een exclusieve 'Open House'. Treed binnen in het kasteel en ga zelf op ontdekking in de mooiste vertrekken. Of kom meer te weten over de 800 jaar oude geschiedenis van het domein. De Kasteelgidsen van Zellaer staan paraat om op alle vragen te antwoorden. Voor de jongste bezoekers zijn er Kasteelverhalen en een kleine verrassing voorzien!

Wil je ook een leuke en leerrijke wandeling maken in het eeuwenoude Kasteelpark? Download dan vooraf de gratis wandelapp 'Vossenstreken'. Tijdens een wandeling van 2,2 km ontdek je het verhaal van Zellaer op maat van de hele familie. Je kan kiezen of je de route wandelt in het thema 'De Heren van Zellaer', 'Minuscule Mossen' of 'Verrassend Veelzijdig'.

Wie slim is komt met de fiets!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kasteel Zellaer
Oude Baan 100
2820 Bonheiden
zondag 8 september 2019 van 10:00 tot 18:00
vzw Kempens Landschap
gratis
info@kempenslandschap.be
015/22.82.34
www.kasteelzellaer.be