u bent hier

Zeilen 13 t/m 17 juli 2020

8 +


“Focus op leren zeilen” I.s.m. Pelican School. We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u. De lessen duren tot 15.30u. Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème een ... Lees meer »

“Focus op leren zeilen”

I.s.m. Pelican School.

We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u. De lessen duren tot 15.30u. Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème een must! Elke deelnemer is ook verplicht een zwemvest te dragen! Voor jongens en meisjes van 8 tot 14 jaar, met een maximum van 7 deelnemers. Voor deelname aan deze activiteit moet men voldoende kunnen zwemmen (200m). Door in te schrijven geeft men aan hiervan op de hoogte te zijn en deze vaardigheid te bezitten. (Het is niet nodig om hiervan een zwembrevet binnen te brengen/ getuigenis van de ouders volstaat)


Wil je graag leren zeilen en een internationaal zeilpaspoort behalen? Dan is dit kamp echt iets voor jou!
Tijdens dit kamp leer je zeilen onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren (master/bachelor L.O., VTS-initiator windsurfen, Hoger Redder). Je krijgt een eigen bootje (optimist) toegekend dat zelflozend en onzinkbaar is, waardoor je op een zeer veilige en leuke manier zal bijleren.

Daarnaast krijg je ook een initiatie in de nieuwste discipline in de surfsport: Stand Up Paddle Surfen (SUP). Je zal moeten proberen om je evenwicht te bewaren terwijl je rechtstaand gaat peddelen op een surfboard. Onze monitor leert je de juiste technieken aan.
Zowel beginnende als gevorderde zeilers kunnen inschrijven voor dit kamp (Basis en Evolutie 1). Wie kiest voor een Zeilkamp beleeft een leerrijke en plezierige week op het water!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sportpark de nekker
Nekkerspoel-Borcht
2800 Mechelen
Van 13 juli 2020 tot 17 juli 2020
Sportdienst Mechelen
€ 160,0
http://www.mechelenkinderstad.be/vakantiezapper