u bent hier

ZangKamp B 9-16 jaar

9 +

1.11.2.0.0


Zingen is je grootste hobby en je volgt al een tijdje zangles. Dan is het Xapp Zangkamp echt iets voor jou! Vijf dagen lang met andere geoefende zangers en zangeressen aan het werk om je zangtechniek en jouw podiumpresentatie te verbeteren. Samen volg je verschillende workshops onder leiding van gediplomeerde zangdocenten. En natuurlijk duiken we met elkaar een professionele opnamestudio in. ... Lees meer »

Zingen is je grootste hobby en je volgt al een tijdje zangles. Dan is het Xapp Zangkamp echt iets voor jou! Vijf dagen lang met andere geoefende zangers en zangeressen aan het werk om je zangtechniek en jouw podiumpresentatie te verbeteren. Samen volg je verschillende workshops onder leiding van gediplomeerde zangdocenten. En natuurlijk duiken we met elkaar een professionele opnamestudio in.

ZangKamp Toelatingseisen

Het Zangkamp is bestemd voor kinderen van 9 t/m 16 jaar. Om alles uit het kamp te halen moet je beschikken over een bepaald basisniveau. We stellen de eis dat je in elk geval toonvast kunt zingen. Voorafgaand aan je aanmelding ontvangen we graag een filmpje waarop je een zelf gekozen nummer zingt.

Op basis van dit filmpje beslissen we of we je toelaten op het Xapp zangkamp. Kijk op de website voor meer informatie.

Dit kamp vindt plaats in Nederland

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart station Antwerpen
Koningin Astridplein
2000 Antwerpen
Van zo 9 augustus 2020 12:00 tot do 13 augustus 2020 20:00
xapp
€ 489,0
Sign Up
xappzomerkamp.nl