u bent hier

You On Stage in Zomerbibliotheek Permeke

18 +

Tekst en muziektheater, Hip hop, rnb en rap, Komedie


Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters hun podium honger kunnen stillen met een stevige portie kunst en cultuur, al dan niet door jezelf voorgeschoteld! Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters elke eerste maandag van de maand hun podium honger kunnen stillen met een stevige ... Lees meer »

Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters hun podium honger kunnen stillen met een stevige portie kunst en cultuur, al dan niet door jezelf voorgeschoteld!

Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters elke eerste maandag van de maand hun podium honger kunnen stillen met een stevige portie kunst en cultuur, al dan niet door jezelf voorgeschoteld!


We beginnen telkens met een greep uit het rijkelijke aanbod van gevaarlijke creatievelingen die er in het podiumlandschap te vinden vallen. In het eerste deel zijn dat seriewoordenaars en magische muzikale genieën, in het tweede deel zijn dat de meest geweldige grapjassen, die nieuw materiaal uit hun mouw komen schudden.


Afsluiten doen we steevast met de OPEN MIC, waar iedereen die wil zich keihard kan inschrijven om maximaal vijf minuten shine te nemen op het podium, met poetry, beats, bars en andere creatieve bijzonderheden. 


YOS is zo gratis als een glimlach, wees meer dan welgekomen om te hangen en genieten of mee te doen, want daar draait het tenslotte om: Lets get YOU ON STAGE!
PROGRAMMA - maandag 6 juli 2020

18u30 - opening deuren

19u00 - start show


19u00 - Anke Verschueren (poetry)

19u15 - Nour EJ (poetry)

19u30 - Akb Yeboah (hip hop/rap)

19u45 - pauze


=> Onze comedy line-up wordt nog aangekondigd!


22u00 - einde show

 


PROGRAMMA - maandag 3 augustus 2020

nog niet bekend

 


PROGRAMMA - maandag 7 september 2020

nog niet bekend

 

You On Stage
Leestuin
Dambruggestraat 109
2060 Antwerpen
ma 3 augustus 2020om 19:00ma 7 september 2020om 19:00
Bibliotheek Permeke en You On Stage
gratis
www.permeke.org/nl/event/76358/zomerb...