u bent hier

World Cleanup Day 2020 - Borsbeek


Ook genoeg van al dat zwerfvuil? En zin om de handen uit de mouwen te steken om van Borsbeek een schonere gemeente te maken? Ga dan, net als de vele vrijwilligers wereldwijd, op World Cleanup Day op stap om het zwerfvuil in jouw buurt op te ruimen. Kom om 10.00u naar het gemeentepark, aan het basketbalplein. Daar kan je met onze afvalknijpers, vuilzakken en handschoenen beginnen aan je ... Lees meer »

Ook genoeg van al dat zwerfvuil? En zin om de handen uit de mouwen te steken om van Borsbeek een schonere gemeente te maken? Ga dan, net als de vele vrijwilligers wereldwijd, op World Cleanup Day op stap om het zwerfvuil in jouw buurt op te ruimen.
Kom om 10.00u naar het gemeentepark, aan het basketbalplein. Daar kan je met onze afvalknijpers, vuilzakken en handschoenen beginnen aan je heldendaad.
Of vertrek bij je thuis (of een andere zelfgekozen plek), stippel een route uit en eindig tussen 10u en 12u in het gemeentepark waar we het zwerfvuil verzamelen. Gebruik je hiervoor graag handschoenen, een vuilzak en een afvalknijper van ons? Bestel het via liekens.sarah@gmail.com. We zetten het materiaal bij jou thuis af en jij levert het samen met je zwerfvuil weer in.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentepark
De Robianostraat
2150 Borsbeek
zaterdag 19 september 2020 van 10:00 tot 12:00
Transitie Borsbeek
gratis
liekens.sarah@gmail.com