u bent hier

workshops bloemschikken - Kerst - TRIO van bomen

Creativiteit


3 schattige boompjes in een robuuste schaal: alles zelf te maken. Een pronkstuk! Gans het jaar door worden er in de groene kaai in Zoersel creatieve workshops georganiseerd met bloemen of andere vegetatieve materialen. Deze florale workshops in Zoersel zijn voor iedereen toegankelijk en na een ontspannende avond, voorzien van een hapje en een drankje, ga je naar huis met je zelfgemaakte ... Lees meer »

3 schattige boompjes in een robuuste schaal: alles zelf te maken. Een pronkstuk!

Gans het jaar door worden er in de groene kaai in Zoersel creatieve workshops georganiseerd met bloemen of andere vegetatieve materialen.
Deze florale workshops in Zoersel zijn voor iedereen toegankelijk en na een ontspannende avond, voorzien van een hapje en een drankje, ga je naar huis met je zelfgemaakte creatie !
En geen nood, de groene kaai zorgt voor alle materialen, u hoeft zelf niets mee te brengen.
Voor groepen vanaf 8 personen kan je zelf een tijdstip kiezen ( overdag en s'avonds ) en de workshop mee je eigen persoonlijke touch geven !
Drie maal per jaar ( september – november- februari ) is er een open dag waarop alle workshops van het komende seizoen worden voorgesteld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

de groene kaai
A.Vesaliuslaan 4
2980 Zoersel
Van di 5 december 2017 10:00 tot vr 15 december 2017 17:00
de groene kaai
€ 65,0
info@degroenekaai.be
0476/361.789
www.degroenekaai.be/workshops/aanbod/
www.degroenekaai.be