u bent hier

Workshop: Tawashi-spons maken voor een duurzame keuken

16 +

Milieu en natuur


Je leert om zelf afwassponsjes te weven, waarbij je je oude sokken recycleert. Het is een zeer ludieke manier om kennis te maken met de wonderen van de creatieve recyclagewereld. Heb je thuis nog oude sokken liggen? Neem ze mee en verras je familieleden en vrienden achteraf met het leuke resultaat. Tijdens deze workshop leer je ook allerlei handige tips om je keuken zero waste en duurzamer te ... Lees meer »

Je leert om zelf afwassponsjes te weven, waarbij je je oude sokken recycleert. Het is een zeer ludieke manier om kennis te maken met de wonderen van de creatieve recyclagewereld. Heb je thuis nog oude sokken liggen? Neem ze mee en verras je familieleden en vrienden achteraf met het leuke resultaat.

Tijdens deze workshop leer je ook allerlei handige tips om je keuken zero waste en duurzamer te krijgen. Zero waste is een levensstijl waarbij er zo weinig mogelijk afval wordt gecreëerd. Door elkaars ervaringen te delen rond dit thema, isnpireren we elkaar en geven we elkaar het duwtje in de rug om ermee verder te gaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Groene Stadshut
Bredestraat 44
2000 Antwerpen
donderdag 29 oktober 2020 van 19:30 tot 21:30
De Groene Stadshut
€ 30,0
degroenestadshut.be/workshops/
degroenestadshut.be/workshops