u bent hier

Workshop Eco Déco - Maak je eigen decoratie

Gezondheid en zorg


“Mijn leven een ecoboost geven? Wat moet ik daar dan allemaal voor laten?” We zijn zo gewend geraakt aan luxe in huis, dat het niet evident is om dit zo maar stop te zetten voor een meer duurzaam leven. Wie steekt er niet eens een kaarsje aan, of wie geniet er niet van een geurtje in huis of in de auto? Luchtverfrissers en geurkaarsen ruiken misschien wel lekker, maar bevatten heel wat ... Lees meer »

“Mijn leven een ecoboost geven? Wat moet ik daar dan allemaal voor laten?” We zijn zo gewend geraakt aan luxe in huis, dat het niet evident is om dit zo maar stop te zetten voor een meer duurzaam leven. Wie steekt er niet eens een kaarsje aan, of wie geniet er niet van een geurtje in huis of in de auto? Luchtverfrissers en geurkaarsen ruiken misschien wel lekker, maar bevatten heel wat schadelijke stoffen voor jouw gezondheid én voor het milieu. Denk maar aan ftalaten en paraffine. Bovendien zijn deze producten ook erg prijzig. Onder het motto 'alles wat je zelf doet, doe je beter', leert Nathalie Moerloos van Kremmeke jou aan hoe je jouw kaarsen, autogeurtjes, geurstokjes én plantenhanger ecoproof maakt.

In deze workshop leer je:
* Waarom jouw luchtverfrissers en geurkaarsen uit de supermarkt schadelijk zijn
* Welke ingrediënten beter zijn
* Hoe je het zelf beter kan doen

Naast tips & tricks, ga je tijdens deze workshop ook zelf aan de slag. Je gaat naar huis met 4 zelfgemaakte groene producten:
* Geurstokjes
* Bijenwaskaars
* Plantenhanger
* Autogeurtje

Ben je klaar voor deze ecoboost? Lees hieronder de praktische kant:
* Wanneer: zaterdag 22 augustus van 13u30 tot 16u
* Waar: The Cathouse vzw, Muggenberglei 230 te 2100 Deurne
- Kom je met het openbaar vervoer? bus 33, bus 19, tram 9, tram 4 en tram 24 stoppen vlakbij.
- Kom je toch met de wagen? Probeer dan zeker te carpoolen. Opgelet: in de Muggenberglei is het betalend parkeren tot en met 19u.
* Prijs: € 40 all in (inclusief lesgever, drankje, 4 eigen producten met kwalitatieve ingrediënten, recepten)
* Maximum capaciteit: 15 deelnemers
* Inschrijven: doe je door een mailtje te sturen naar kremmeke@outlook.be. De inschrijving is pas officieel na bevestigingsmail, en nadat het bedrag op doorgestuurd rekeningnummer werd overgemaakt.

Tot dan!
Ecologische groetjes,
Nathalie - Kremmeke

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart The Cathouse
Muggenberglei 228
2100 Deurne (Antwerpen)
zaterdag 22 augustus 2020 van 13:30 tot 16:00
Kremmeke
€ 40,0
kremmeke@outlook.be
www.kremmeke.be