u bent hier

Workshop: Duurzame geschenken verpakken – papieren zakjes & furoshiki

16 +

Milieu en natuur


Tijdens deze workshop leer je om zelf papieren zakjes te vouwen van gerecycleerd papier, waar je geschenken in kunt verpakken. Daarna leer je enkele basis furoshiki-inpaktechnieken toepassen. Furoshiki is een inpakmethode uit Japan, waarbij gebruik gemaakt wordt van sjaals en mooie lappen stof. Wanneer we cadeautjes geven, komt er meestal vanalles bij kijken. Waar we echter vaak niet bij ... Lees meer »

Tijdens deze workshop leer je om zelf papieren zakjes te vouwen van gerecycleerd papier, waar je geschenken in kunt verpakken. Daarna leer je enkele basis furoshiki-inpaktechnieken toepassen. Furoshiki is een inpakmethode uit Japan, waarbij gebruik gemaakt wordt van sjaals en mooie lappen stof.

Wanneer we cadeautjes geven, komt er meestal vanalles bij kijken. Waar we echter vaak niet bij stilstaan, is de impact die deze op het milieu hebben . Het zit in ons ingebakken dat een geschenk uit de winkel komt. Maar het kan ook anders. We kunnen zelf tal van geschenken maken en verpakken. Het boost onze creativiteit en het is bovendien véél goedkoper. Ook de ontvanger zal in de meeste gevallen veel blijer zijn met een zelfgemaakt en gepersonaliseerd cadeau.

Kom gezellig meedoen tijdens deze creatieve workshop en laat je inspireren om vaker zelf dingen te maken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Groene Stadshut
Bredestraat 44
2000 Antwerpen
woensdag 28 oktober 2020 van 19:30 tot 21:30
De Groene Stadshut
€ 30,0
degroenestadshut.be/workshops/
degroenestadshut.be/workshops