u bent hier

Workshop collage TRUT

16 +

Creativiteit


Schaar, papier en lijm, meer heb je niet nodig om de zotste collages en composities te maken. Lies Van Driel aka TRUT, vliegt de wereld rond ( Coffee, tea… me? ) en maakt graag collages om beide voeten op de grond te houden. Haar kunstwerken onder de naam TRUT zijn de moeite waard om tegen de muur te plakken. Maar niets houd je tegen om ook zelf aan de slag te gaan. De naam is Trut en hoewel ... Lees meer »

Schaar, papier en lijm, meer heb je niet nodig om de zotste collages en composities te maken. Lies Van Driel aka TRUT, vliegt de wereld rond ( Coffee, tea… me? ) en maakt graag collages om beide voeten op de grond te houden. Haar kunstwerken onder de naam TRUT zijn de moeite waard om tegen de muur te plakken. Maar niets houd je tegen om ook zelf aan de slag te gaan. De naam is Trut en hoewel dit een scheldnaam is, is er verder niets negatiefs aan haar.  Je wordt vooral ongelooflijk goed gezind van de humor in haar unieke stukken. Lies bewerkt niks digitaal en gebruikt simpelweg een schaar, papier en lijm. Ze haalt haar materiaal zoals tijdschriften, boeken of papier op vlooienmarkten en in kringwinkels.
Hoe zit deze workshop dan in mekaar? StudioFluo zorgt voor hopen oude tijdschriften en materiaal ( pritt, schaar, cutters en snijmatten ). En Lies leert je de verborgen tips & tricks. Na afloop geven we de optie om je werk in te scannen en dan kan je deze laten vergroten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart StudioFluo Antwerpen
Ballaarstraat 32/1
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
zaterdag 28 november 2020 van 10:00 tot 13:00
Studiofluo
€ 40,0
studio-fluo.be/workshops/antwerpen/wo...
studio-fluo.be/workshops/antwerpen/wo...