u bent hier

Winterwandeling: Over de top


Dit jaar gaan de winterwandelingen van Kempens Karakter niet door. Zo ook niet in Putte op zondag 24 januari 2021. Maar niet getreurd: de Putse wandelingen worden tijdelijk bewegwijzerd zodat je ze kan wandelen wanneer het voor jou het beste past. Je kan kiezen tussen 8 en 12 km en de pijlen zullen blijven staan tot 31 januari. De wandelingen brengen je naar deelgemeente Beerzel. Wandel mee ... Lees meer »

Dit jaar gaan de winterwandelingen van Kempens Karakter niet door. Zo ook niet in Putte op zondag 24 januari 2021. Maar niet getreurd: de Putse wandelingen worden tijdelijk bewegwijzerd zodat je ze kan wandelen wanneer het voor jou het beste past. Je kan kiezen tussen 8 en 12 km en de pijlen zullen blijven staan tot 31 januari.
De wandelingen brengen je naar deelgemeente Beerzel. Wandel mee en laat je leiden langs open velden en door donkere bossen. Ontdek kleine mysterieuze plekjes. Wandel langs het landhuis Ter Speelbergen van Jozef Weyns, bezieler en eerste conservator van het openluchtmuseum Bokrijk en klim over het hoogste punt van de provincie Antwerpen in het natuurgebied Beerzelberg.
Vertrek aan het kerkplein in Beerzel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint Remigiuskerk
Kerkplein
2580 Beerzel (Putte)
Van wo 6 januari 2021 00:00 tot zo 31 januari 2021 23:59
gemeentebestuur putte
gratis
toerisme@putte.be
015 76 78 87
www.putte.be