u bent hier

Wintervogelwandeling en lokale algemene vergadering


Zaterdag 18 januari 2020 nodigen we alle leden uit voor een gezellige namiddag  natuur in Putte. We starten omstreeks 14u00 aan ons lokaal in de Tinstraat n°9 voor een stevige natuur en landschapswandeling over de questa van de Boomse klei naar de Grote vijver van klein Boom. Onderweg hebben we aandacht voor het landschap en de overwinterende (water)vogels. We plannen omstreeks 16u00 terug te ... Lees meer »

Zaterdag 18 januari 2020 nodigen we alle leden uit voor een gezellige namiddag  natuur in Putte. We starten omstreeks 14u00 aan ons lokaal in de Tinstraat n°9 voor een stevige natuur en landschapswandeling over de questa van de Boomse klei naar de Grote vijver van klein Boom. Onderweg hebben we aandacht voor het landschap en de overwinterende (water)vogels. We plannen omstreeks 16u00 terug te zijn aan ons lokaal waar we jullie ter gelegenheid van het nieuwe werkingsjaar een hapje en een drankje aanbieden. Tegelijk houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering.

We geven een overzicht van het afgelopen werkingsjaar en een blik op de het komende. Jullie geven kwijting aan het bestuur voor het afgelopen jaar  en verkiezen mee het bestuur voor het volgende jaar. Het moment om ook jullie wensen aan het bestuur kenbaar te maken.

Een aantal bestuursleden stellen om diverse reden hun bestuursfunctie ter beschikking te stellen. Een kans voor ieder lid om zijn of haar stempel te drukken op onze Natuurpuntafdeling. Vernieuwing en verjonging van het bestuur is zeker nodig. Elke kleine bijdrage is welkom, je kan je kandidatuur stellen via mail naar lucien.verschoren@telenet.be  of ter plaatse je kandidatuur stellen. Zowel voor het natuurbeheer, natuureducatie en beleving, natuurstudie maar ook voor allerhande administratieve en ondersteunde taken kunnen we enthousiaste medewerkers gebruiken, grote natuurkennis is niet vereist, natuur liefhebben is voldoende.

Info: Peter Hendrickx gsm 0471 53 18 85

Afspraak: Lokaal De Putter Tinstraat n°9 2580 Putte om 14u00 einde omstreeks 18u00.

Toon kaart Lokaal De Putter
Tinstraat 9
2580 Putte
za 18/01/20 van 14:00 tot 18:00
Natuurpunt De Putter
peter_hendrickx@belgacom.net
0471531885
www.natuurpunt.be/agenda/wintervogelw...