u bent hier

Windsurfen 24 t/m 28 augustus 2020

10 +


“Focus op leren windsurfen” I.s.m. Pelican School. We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u. De lessen duren tot 15.30u. Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème ... Lees meer »

“Focus op leren windsurfen”

I.s.m. Pelican School.
We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u. De lessen duren tot 15.30u. Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème een must! Elke deelnemer is ook verplicht een zwemvest te dragen! Voor jongens en meisjes van 10 tot 16 jaar, met een maximum van 7 deelnemers. Voor deelname aan deze activiteit moet men voldoende kunnen zwemmen (200m). Door in te schrijven geeft men aan hiervan op de hoogte te zijn en deze vaardigheid te bezitten. (Het is niet nodig om hiervan een zwembrevet binnen te brengen/ getuigenis van de ouders volstaat)


Wil je graag leren windsurfen en een internationaal surfpaspoort behalen? Dan is dit kamp echt iets voor jou!
Tijdens dit kamp leer je windsurfen onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren (master/bachelor L.O., VTS-initiator windsurfen, Hoger Redder). Door de nieuwe en revolutionaire boards zal je zeer snel en op een superleuke manier bijleren. Op het einde van de week krijg je een internationaal surfpaspoort goedgekeurd door BLOSO en VTS.
Daarnaast krijg je ook een initiatie in de nieuwste discipline in de surfsport: Stand Up Paddle Surfen (SUP). Je zal moeten proberen om je evenwicht te bewaren terwijl je rechtstaand gaat peddelen op een surfboard. Onze monitor leert je de juiste technieken aan.
Zowel beginnende als gevorderde surfers kunnen inschrijven voor dit kamp (Basis en Evolutie 1).
Wie kiest voor een Windsurfkamp beleeft een leerrijke en plezierige week op het water!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sportpark de nekker
Nekkerspoel-Borcht
2800 Mechelen
Van 24 augustus 2020 tot 28 augustus 2020
Sportdienst Mechelen
€ 160,0
http://www.mechelenkinderstad.be/vakantiezapper