u bent hier

Willem Wallyn - All of Us

12 +

Drama


'All of us' is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. 'All of us' is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten, geleid door therapeute ... Lees meer »

'All of us' is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan.

'All of us' is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten, geleid door therapeute Els die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. Samen met de andere leden van de praatgroep begint ze haar toekomstplannen en die van haar medepatiënten vorm te geven.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
woe 16/09/20 om 15:00, om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 5,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1569/all-of-us