u bent hier

Wijndegustatie met fijne delicatessen

Voeding


Zet jezelf in feestmodus en verwen je smaakpapillen met het zoeken naar een perfecte match tussen wijnen, fijne vleeswaren en kazen. We zetten twee verschillende wijnen tegenover één bepaalde kaassoort of charcuterie. Het is aan jou om te ontdekken welke wijn het best samengaat. 2 woensdagen van 19.30 tot 22.30 uur          18/11 – 25/11 Zet jezelf in feestmodus en verwen je smaakpapillen met ... Lees meer »

Zet jezelf in feestmodus en verwen je smaakpapillen met het zoeken naar een perfecte match tussen wijnen, fijne vleeswaren en kazen. We zetten twee verschillende wijnen tegenover één bepaalde kaassoort of charcuterie. Het is aan jou om te ontdekken welke wijn het best samengaat.

2 woensdagen van 19.30 tot 22.30 uur         

18/11 – 25/11


Zet jezelf in feestmodus en verwen je smaakpapillen met het zoeken naar een perfecte match tussen wijnen, fijne vleeswaren en kazen.


We zetten aan de hand van degustatieporties, twee verschillende wijnen tegenover één bepaalde kaassoort of charcuterie. Het is aan jou om te ontdekken welke wijn het best samengaat.


De wijnen worden grondig besproken en geproefd vooraleer een combinatie wordt gemaakt.


Ervaring of kennis van wijn is niet noodzakelijk. Wel een hunker naar ontdekkingen in smaken en eigen voorkeuren.


Er worden tussen de vierentwintig tot dertig wijnen geproefd, gespreid over twee avonden.


 

Wijndegustatie met fijne delicatessen
Kasteel Bouckenborgh
Bredabaan 555
2170 Merksem
woensdag 18 november 2020om 19:30
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 40,0
Sign Up
www.ccmerksem.be/nl/event/72125/wijnd...