u bent hier

Wie gaat er mee op sterrenjacht?


Wie gaat er mee op #sterrenjacht? Dit jaar zal de eindejaarsperiode er wellicht net iets anders uit zien. Samen Kerstmis vieren, een glaasje drinken of klinken op het nieuwe jaar zal misschien niet kunnen. Doe je mee aan onze #sterrenjacht? Daarom willen de gemeenten Berlaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout, Nijlen en Putte graag een lichtpuntje bieden in deze bijzondere dagen. Wij rekenen op ... Lees meer »

Wie gaat er mee op #sterrenjacht?
Dit jaar zal de eindejaarsperiode er wellicht net iets anders uit zien. Samen Kerstmis vieren, een glaasje drinken of klinken op het nieuwe jaar zal misschien niet kunnen.

Doe je mee aan onze #sterrenjacht?
Daarom willen de gemeenten Berlaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout, Nijlen en Putte graag een lichtpuntje bieden in deze bijzondere dagen.
Wij rekenen op jullie hulp om het extra gezellig te maken in de straten, en alle sterren in onze regio in kaart te brengen.
Doen jullie met ons mee?

Hoe werkt het?
Maak je huis en omgeving vrolijk met mooie kerstversiering en -lichtjes, voorzie daarbij ook een ster. Laat deze zeker tot 7 januari hangen. Ga veilig op pad in je eigen bubbel en tel hoeveel sterretjes je op jouw wandeling of fietstocht tegenkomt!
Verspreid #sterrenjacht
Ben je op #sterrenjacht geweest? Post dan een leuke foto van je eigen ster op sociale media met de hashtag #sterrenjacht + hoeveel sterren je zag. Deel je mooie ervaring!
Zo verspreiden wij samen kleine lichtpuntjes.
Tip: bekijk ook de kerststalletjes: www.kempensekerststallen.be
De #sterrenjacht is een initiatief van de gemeenten Berlaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout, Nijlen en Putte.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart gemeente Putte
groot Putte
2580 Putte
Van do 26 november 2020 00:00 tot do 7 januari 2021 23:59
Gemeente Putte
gratis
toerisme@putte.be