u bent hier

Weerklank - Geannuleerd


do 13 aug: Van Heertum + Gebruers + Patrman In den beginne was er jazz, gevolgd door een zondvloed van improvisatie, experiment en ander onwelvoeglijk gemusiceer. Koperblazer Niels Van Heertum, pianist Seppe Gebruers en slagwerker Marek Patrman komen elkander al jaren tegen, maar spelen nu voor het eerst in trio. Speels, lyrisch en vloekend als de draak van Sint-Joris. /// za 22 aug: Linus + ... Lees meer »

do 13 aug: Van Heertum + Gebruers + Patrman
In den beginne was er jazz, gevolgd door een zondvloed van improvisatie, experiment en ander onwelvoeglijk gemusiceer. Koperblazer Niels Van Heertum, pianist Seppe Gebruers en slagwerker Marek Patrman komen elkander al jaren tegen, maar spelen nu voor het eerst in trio. Speels, lyrisch en vloekend als de draak van Sint-Joris.
///
za 22 aug: Linus + Leroux
Linus is het duo van gitarist Ruben Machtelinckx en rietblazer Thomas Jillings, gekend om hun bijna folkachtige composities. Het tweetal nodigt vaak gasten uit, voor extra kleur, energie of disruptie. Gitarist Frederik Leroux is een van hun geliefkoosde invités. Linus + Leroux vermengt invloeden uit Amerikaanse folk met elektronische soundscapes. Muziek die gevoelvol is, zonder sentimenteel te worden.
///
Beide concerten vinden plaats in de Sint-Joriskerk aan het Mechelseplein in Antwerpen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
do 13 augustus 2020 van 20:30 tot 23:30 za 22 augustus 2020 van 20:30 tot 23:30
De Studio
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com