u bent hier

Week van de Provinciedomeinen: Yoga op de Heide

Gezondheid en wellness


Tijdens de Week van de Provinciedomeinen kun je yoga beoefenen middenin de rustgevende natuur van de Kesselse Heide. Kinderen en (groot)ouders, iedereen mag gratis meedoen. Week van de Provinciedomeinen Yoga op de Heide zondag 14 april 2019 Kesselse Heide Tijdens de Week van de Provinciedomeinen kun je yoga beoefenen middenin de rustgevende natuur van de Kesselse Heide. Kinderen en ... Lees meer »

Tijdens de Week van de Provinciedomeinen kun je yoga beoefenen middenin de rustgevende natuur van de Kesselse Heide. Kinderen en (groot)ouders, iedereen mag gratis meedoen.

Week van de Provinciedomeinen Yoga op de Heide zondag 14 april 2019 Kesselse Heide Tijdens de Week van de Provinciedomeinen kun je yoga beoefenen middenin de rustgevende natuur van de Kesselse Heide. Kinderen en (groot)ouders, iedereen mag gratis meedoen om 10u. Inschrijven hoeft niet. Heb je thuis een (yoga)matje? Breng het zeker mee en doe makkelijke kledij aan. Bij slecht weer gaat de activiteit door in het bezoekerscentrum Doefoepdhei. van 10u tot 11u Parking Lindekensbaan, Nijlen (ingeval van slecht weer: afspraak aan bezoekerscentrum Doefoepdhei) Gratis! Vooraf inschrijven is niet nodig Meer info via www.provincieantwerpen.be > Yoga op de heide 2019 of T 03 360 52 18. Prijs: gratis

Toon kaart Provinciaal Groendomein Kesselse Heide
Vaerestraat 4
2560 Nijlen
zo 14/04/19 van 10:00 tot 11:00
Domeinwachters Rivierenhof
rivierenhof@provincieantwerpen.be
03 360 52 18
www.provincieantwerpen.be/content/pro...