u bent hier

Webinar - Waardegeoriënteerd leven

Persoon en relaties


Waardegeoriënteerd leven … Behoeften staan centraal in het gedachtegoed van Verbindende Communicatie. Wat een behoefte is, is theoretisch gezien heel snel uitgelegd. Maar heel bewust leven vanuit behoeften is een voortdurend leren, ook voor mij, Corrylaura, nog steeds. Ken jij jouw meest wezenlijke kernwaarden die jouw keuzes in je dagdagelijks leven bepalen? En wist je dat een conflict op ... Lees meer »

Waardegeoriënteerd leven …

Behoeften staan centraal in het gedachtegoed van Verbindende Communicatie. Wat een behoefte is, is theoretisch gezien heel snel uitgelegd. Maar heel bewust leven vanuit behoeften is een voortdurend leren, ook voor mij, Corrylaura, nog steeds.

Ken jij jouw meest wezenlijke kernwaarden die jouw keuzes in je dagdagelijks leven bepalen? En wist je dat een conflict op behoefteniveau niet eens bestaat? Denk je van wel? Breng dan vooral je voorbeeld mee tijdens dit webinar!

Gedurende 2,5 u krijg je allerlei aangereikt om meer zicht op, en voeling met jouw kernwaarden te krijgen en ogenschijnlijk vastzittende conflicten op behoefteniveau in een heel ander perspectief te zien waar weer beweging mogelijk is.

Welkom om kennis te maken met het gedachtegoed, om je bewustzijn en inzichten op te frissen, verdiepen en in te zoomen op een aantal aspecten. Welkom ook als je zin hebt in oefenen!


Wanneer: dinsdag 9/3/21 van 13u30 tot 16:00u

Trainer: Corrylaura van Bladel

Prijs: €48,00

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Blabla - Huis voor Verbinding ,
Oude Vorstseweg 25
2430 Eindhout (Laakdal)
dinsdag 9 maart 2021 van 00:00 tot 23:59
Blabla Trainingscentrum
€ 48,0
blablavorming.be/cursus/onlinetrainingen