u bent hier

Webinar 'Iedereen kan vereenzamen'

18 +

Gezondheid en zorg


Eenzaamheid kent iedereen. De ervaring er alleen voor te staan, je niet verbonden te voelen, belevenissen niet met anderen te kunnen delen, ... Welke ervaring heb jij met eenzaamheid? Hoe maak(te) je ze zelf mee of hoe speelt ze zich af in je omgeving? In deze webinar kijken we naar verschillende kanten van eenzaamheid zodat je haar bij jezelf en anderen beter gaat begrijpen. We laten enkele ... Lees meer »

Eenzaamheid kent iedereen. De ervaring er alleen voor te staan, je niet verbonden te voelen, belevenissen niet met anderen te kunnen delen, ... Welke ervaring heb jij met eenzaamheid? Hoe maak(te) je ze zelf mee of hoe speelt ze zich af in je omgeving?

In deze webinar kijken we naar verschillende kanten van eenzaamheid zodat je haar bij jezelf en anderen beter gaat begrijpen. We laten enkele personen aan het woord die getuigen over hun eenzaamheid. We ontdekken wat hen in eenzaamheid bracht.

Vervolgens staan we stil bij hoe we kunnen omgaan met onze eenzaamheid of hoe we anderen kunnen ondersteunen.

Zo worden we bewuster en oplettender om onszelf tegen eenzaamheid te beschermen en ook anderen kansen op een uitweg te bieden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart in je kot
thuis
2000 Antwerpen
woensdag 20 januari 2021 van 19:30 tot 21:00
Christelijke Mutualiteit
gratis
gezondheidsbevordering.amt@cm.be
www.cm.be/selfservice/agenda#/activit...