u bent hier

Webinar Babymassage

18 +


Babymassage (vanaf 6 weken tot 6 maanden)  Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby's is de huid. Naast voeding en verzorging hebben baby's behoefte aan liefdevol geknuffel en gekoester. Babymassage bevordert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je kindje. Het is voor ouder en kind een moment van rust en ontspanning. Bovendien kan het helpen om een drukke baby te kalmeren.  ... Lees meer »

Babymassage (vanaf 6 weken tot 6 maanden) 

Het best ontwikkelde zintuig van jonge baby's is de huid. Naast voeding en verzorging hebben baby's behoefte aan liefdevol geknuffel en gekoester. Babymassage bevordert de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van je kindje. Het is voor ouder en kind een moment van rust en ontspanning. Bovendien kan het helpen om een drukke baby te kalmeren. 

Babymassage is eenvoudig aan te leren. Je hebt weinig extra materiaal of speciale kennis nodig om je baby te masseren en leert het snel aan.

Met wat tips kan je zelf aan de slag. Neem deel en ervaar hoe je op een speelse en creatieve manier je baby kan verwennen. 

Onder begeleiding van een deskundige
Inenting: Heeft jouw baby de dag van de babymassage of de dag voor  de babymassage een inenting gekregen. Dan raden wij een deelname af.
I.s.m Wiegwijs.

www.wiegwijs.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart in je kot
thuis
2000 Antwerpen
donderdag 11 februari 2021 van 13:00 tot 14:00
Christelijke Mutualiteit
gratis
gezondheidsbevordering.brugge@cm.be
www.cm.be/selfservice/agenda#/activit...