u bent hier

We moeten nog eens afspreken - Bart Cannaerts

Humor comedy


Na een break van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. En daar gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn. “Ik had een hele hoop potentiële titels voor mijn nieuwe voorstelling, maar deze dekte het best de lading. En daarmee is die het dan ook geworden. Voila. ... Lees meer »

Na een break van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. En daar gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

“Ik had een hele hoop potentiële titels voor mijn nieuwe voorstelling, maar deze dekte het best de lading. En daarmee is die het dan ook geworden. Voila. Euh. Dat was het eigenlijk. Dus ja. Goh. Kaartjes kopen dan zeker?

Met tal van groeten, Bart.”

Na een break van vijf jaar, is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. Met zijn vierde avondvullende voorstelling. En daarin gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Geloof ons: daar wil je bij zijn.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 10/10/20 om 20:00 zo 11/10/20 om 20:00 di 08/06/21 om 20:00 woe 09/06/21 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 22,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1474/bart-cannaerts