u bent hier

We gaan dieren tekenen en schilderen, met de stijl van Rop van Mierlo in onze achterzak! - Beestachtig tekenen

6 +

Creativiteit, Kunst en kunsteducatie


Lies Jacobs heeft een waanzinnig idee: terwijl buiten veel dieren zich klaar maken voor een winterslaap, brengen wij de muren weer tot leven en hoe! Tijdens deze middag teken je dieren op verschillende manieren. Je lievelingsdieren krijgen jouw stijl. We kaderen onze kunstwerkjes in en ze blijven hangen aan de muren. Het is herfst buiten, de wereld rond ons kleurt oranje en geel. Het laatste ... Lees meer »

Lies Jacobs heeft een waanzinnig idee: terwijl buiten veel dieren zich klaar maken voor een winterslaap, brengen wij de muren weer tot leven en hoe! Tijdens deze middag teken je dieren op verschillende manieren. Je lievelingsdieren krijgen jouw stijl. We kaderen onze kunstwerkjes in en ze blijven hangen aan de muren.

Het is herfst buiten, de wereld rond ons kleurt oranje en geel. Het laatste groen waait weg. Binnen is het warm, de muren van CC Zwaneberg zijn stil.
Lies Jacobs heeft een waanzinnig idee: terwijl buiten veel dieren zich klaar maken voor een winterslaap, brengen wij de muren weer tot leven en hoe! Tijdens deze middag teken je dieren op verschillende manieren. Je lievelingsdieren krijgen jouw stijl. We kaderen onze kunstwerkjes in en ze blijven hangen aan de muren. Die muren gaan niet weten wat hen overkomt, zo beestachtig zal het zijn! Voor deze workshop mag je je controle loslaten. Hoe meer je loslaat en je richt op de tekening, hoe leuker het resultaat wordt.

Lesgever - Lies Jacobs

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
ma 02/11/20 om 14:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 15,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1730/beestachtig-te...