u bent hier

Watersportmix & Watergames 24 t/m 28 augustus 2020

10 +


I.s.m. Pelican School. We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u De lessen duren tot 15.30u. (afhalen is mogelijk vanaf 15.30u). Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is ... Lees meer »

I.s.m. Pelican School.

We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u De lessen duren tot 15.30u. (afhalen is mogelijk vanaf 15.30u).
Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème een must! Elke deelnemer is ook verplicht een zwemvest te dragen! Voor jongens en meisjes van 10 tot 14 jaar, met een maximum van 7 deelnemers. Voor deelname aan deze activiteit moet men voldoende kunnen zwemmen (200m). Door in te schrijven geeft men aan hiervan op de hoogte te zijn en deze vaardigheid te bezitten. (Het is niet nodig om hiervan een zwembrevet binnen te brengen/ getuigenis van de ouders volstaat).

“Ontdek welke watersport er bij jou past en beleef pure FUN op het water”
Ben jij een echte waterrat en wil je graag spelenderwijs kennismaken met verschillende watersporten? Dan is dit helemaal jouw ding! Je zal begeleid worden door leerkrachten L.O.!

Watersportmix

Je krijgt korte initiaties in verschillende watersporten van een gekwalificeerde monitor.
 Windsurfen
 Zeilen
 SUP
 Wakesurfen
 SUP polo
Watergames

Met ons team van L.O.-leerkrachten hebben we vernieuwende en uitdagende games in het water ontwikkeld, om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hieronder een overzicht:

• Het Grote Pelican Ganzenbord Spel
Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water, om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!
• Balance games
Je krijgt verschillende opdrachten op een surfboard (alleen, per twee en in kleine teams) waarbij je moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?
• Water cluedo
Er is een moord gebeurd op het domein! Wie is de moordenaar? Waar gebeurde het, en met welk moordwapen? Om de moord op te lossen moet jij met jouw team op de vijver op zoek naar aanwijzingen. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking.
• Supatlon
Een parcours waarbij je moet lopen, zwemmen en suppen. Breek alle records en word de nieuwe Pelican King!
• SUP estafettes
In kleine teams moet je verschillende estafette-opdrachten uitvoeren met je surfboard rond een boei in het water. Zo verbeter je op een originele manier jouw SUP-technieken!
• SUP polo
Exclusief bij Pelican! Deze nieuwe sport is een mix van suppen en waterpolo. Probeer met je team de bal in de goal van de tegenstander te krijgen, door gebruik te maken van een speciale peddel waarmee je de bal uit het water kunt scheppen.
• Pelican Slammer Contest
Probeer je tegenstander in het water te slaan door gebruik te maken van de exclusieve Pelican Slammer 3000x. Prepare for the battle!
• Watergolf
Probeer met zo weinig mogelijk worpen de frisbee in een doel te krijgen dat zich midden op het water bevindt, met behulp van een surfboard!
• Aquaroller
Met een aquaroller kan je over het water lopen/rollen. Een leuk gezicht en een geweldige activiteit om aan deel te nemen.
• Hindernissen puzzel challenge
Er moet een puzzel worden opgelost op een groot opblaasbaar eiland midden in het water. Om de puzzelstukken daar te krijgen moet je telkens een hindernissenparcours volgen op het water. Zo moet je o.a. over een superlange waterloopbrug geraken zonder in het water te vallen. Ga jij de uitdaging aan?
• Water glide
Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen: fun verzekerd!
• Mega SUP
Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter… heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver, waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om het megasurfboard vooruit te krijgen.
• Master of Balance contest
Elk team hangt op een groot surfboard achter de motorboot, terwijl je verschillende uitdagende opdrachten moet uitvoeren zonder in het water te vallen. Wie in het water valt, krijgt telkens een strafpunt. Wie op het einde van de wedstrijd het minste strafpunten haalt met zijn of haar team mag zich de Master of Balance noemen!
• Inflatable aquafun
Leef je helemaal uit op een opblaasbaar toestel in het water.

Schrijf je in voor dit kamp en ontdek welke watersport er bij jou past!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sportpark de nekker
Nekkerspoel-Borcht
2800 Mechelen
Van 24 augustus 2020 tot 28 augustus 2020
Sportdienst Mechelen
€ 160,0
http://www.mechelenkinderstad.be/vakantiezapper