u bent hier

Watergames & Beachfun 24 t/m 28 augustus 2020

6 +


I.s.m. Pelican School. We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u. De lessen duren tot 15.30u. Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème een must! Elke deelnemer ... Lees meer »

I.s.m. Pelican School.

We verzamelen aan de surfvijver van De Nekker. Vooropvang mogelijk vanaf 8u. Afhalen op dezelfde plaats vanaf 16-16.15u. De lessen duren tot 15.30u. Naopvang mogelijk tot 17u. Mee te brengen; sportkledij aangepast aan de weersomstandigheden en uiteraard zwemgerief, lunchpakket, drank en eventueel wat zakgeld. Bij warm/zonnig weer is zonnecrème een must! Elke deelnemer is ook verplicht een zwemvest te dragen! Voor jongens en meisjes van 6 tot 10 jaar, met een maximum van 9 deelnemers. Voor deelname aan deze activiteit moet men voldoende kunnen zwemmen (200m). Door in te schrijven geeft men aan hiervan op de hoogte te zijn en deze vaardigheid te bezitten. (Het is niet nodig om hiervan een zwembrevet binnen te brengen/ getuigenis van de ouders volstaat)

We starten tijdens dit kamp op maandagvoormiddag met een zwemtestje in het zwemgedeelte van de vijver. Zo zijn we zeker dat alle deelnemers voldoende zwemkwaliteiten bezitten. Twijfel je als ouder of jouw kind voldoende kan zwemmen? Laat door onze monitoren een gratis zwemtestje afnemen. Inschrijven voor een zwemtest kan via deze link: https://pelicanschool.be/contact-zwemtest/)

“Doe vertrouwen op in het water en beleef pure FUN op het strand!”

Speel je graag in het water en op het strand? Dan is Watergames & Beachfun het kamp voor jou! Tijdens dit kamp ga je een halve dag Watergames doen en een halve dag activiteiten op het strand (Beachfun).
Je zal begeleid worden door leerkrachten L.O.!

Watergames

Met ons team van L.O.-leerkrachten hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen! Hieronder een overzicht:
? Het Grote Pelican Ganzenbord Spel
Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!
? Balance games
Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per 2 en in kleine teams waarbij je moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?
? Dobbelspel H2O
Werp met een grote dobbelsteen en voer de opdrachtjes in het water zo snel mogelijk uit in een klein team. Je moet bijvoorbeeld 20 bommetjes uitvoeren vanop het eiland. Wie heeft als eerste alle proeven kunnen afleggen?
? Water glide
Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen. Fun verzekerd!
? Peddelen
Op de knieën leer je peddelen op een klein surfboard. Wie waagt het om ook rechtstaand te peddelen? Lukt dat? Dan leren we je ook de basistechnieken van de allernieuwste en super populaire watersport SUP (Standup Paddle Surfen)!
? King of the lake
In een oriëntatie challenge zal jij met jouw team verschillende opdrachten moeten oplossen die verspreid zijn over de vijver door gebruik te maken van een surfboard of bootje. Wie als eerste alle opdrachten kan uitvoeren wordt de King of the lake!
? Waterspeeltuin
In het domein De Nekker beschikt men over een grote waterspeeltuin. Leef je helemaal uit op de verschillende speeltuigen.
? Kraak de piratenkoffer
Een koffer gevuld met een leuke verassing is afgesloten met een groot slot. Om de code van het slot te ontcijferen moet je op zoek naar de verschillende nummers over heel de vijver. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking met je team. Veel succes!
Mega SUP
Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter. Heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om zo het megasurfboard vooruit te krijgen.
? Water classics
Een variatie op de klassieke spelen als ‘schipper mag ik overvaren’ of ‘123 piano’ in of op het water.
? Scuba oriëntation
Je krijgt een eigen snorkel, duikbril en zwemvliezen. In het ondiepe water moet je al snorkelend op zoek gaan naar verschillende cijfers en letters om zo een raadsel op te lossen. Wie wordt de Scuba King van het kamp?
? …

Beachfun

Leef je helemaal uit met je voetjes in het zand tijdens onze supercoole strandspelen! Hieronder een greep uit onze beachfun-activiteiten voor dit kamp:
? Spel zonder grenzen, beach edition
Je daagt de tegenpartij uit in verschillende proeven.
? Waterspelen
Op het strand speel je verschillende spelletjes waarbij je nat kunt worden.
? Trektouw contest, beach style
Met de blote voetjes in het zand proberen de tegenpartij over de lijn te krijgen door zo hard mogelijk aan een groot touw te trekken met jouw team.
? Limbo at the beach
Met je rug naar het zand onder een lat doorlopen. Ben jij flexibel genoeg?
? Beach Kubb
Werp de blokken van de tegenstanders om en neem zo de koning te grazen.
? …
Schrijf je in voor dit kamp en leef je helemaal uit in het water en op het strand!

Toon kaart sportpark de nekker
Nekkerspoel-Borcht
2800 Mechelen
Van 24 augustus 2020 tot 28 augustus 2020
Sportdienst Mechelen
€ 150,0
http://www.mechelenkinderstad.be/vakantiezapper