u bent hier

Warme Winteravond in Mechelen: Mechelen aan zee


Nieuwsberichten staan er vaak vol van: gletsjers krimpen en ijskappen smelten af. Maar wat wil dat nu zeggen? Valt het allemaal wel mee of ligt Mechelen binnenkort aan de zee? Stef Lhermitte is klimaatwetenschapper aan de TUDelft en onderzoekt met behulp van satellietbeelden de veranderingen op de ijskappen van Groenland en Antarctica. Aan de hand van zijn persoonlijke reisverhalen op ... Lees meer »

Nieuwsberichten staan er vaak vol van: gletsjers krimpen en ijskappen smelten af. Maar wat wil dat nu zeggen? Valt het allemaal wel mee of ligt Mechelen binnenkort aan de zee?

Stef Lhermitte is klimaatwetenschapper aan de TUDelft en onderzoekt met behulp van satellietbeelden de veranderingen op de ijskappen van Groenland en Antarctica. Aan de hand van zijn persoonlijke reisverhalen op Antarctica, zijn onderzoek en zijn bredere kijk op de klimaatwetenschap, zal Stef een blik werpen op wat we weten over ijskappen en hoe belangrijk ze zijn voor de zeespiegel in een veranderend klimaat.

De lezing is van 20u00 tot 22u00.
De bar is open van 19u30 tot 22u30.

Inschrijven = noodzakelijk
Deelname = gratis

Bij niet opdagen of annulatie minder dan drie dagen voor het evenement, zal u per mail gevraagd worden 10 euro te storten op onze eventrekening. Zo willen we vermijden dat écht geïnteresseerden niet kunnen deelnemen. Bedankt voor uw begrip.

Wanneer de lezing volzet is, kan je een mail sturen om op de wachtlijst te komen staan.

Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2812 Muizen
woe 18/11/20 van 19:30 tot 22:30
Natuurpunt Mechels Rivierengebied, Kern Mechelen
Sign Up Sign Up
nils.iwens@natuurpunt.be
0468 36 14 46
www.natuurpunt.be/agenda/warme-winter...