u bent hier

Warm winterprogramma


De winter is hét moment om gezellig te cocoonen bij het haardvuur. Toch willen we je niet de kans geven om in te dommelen. Het gevarieerde eindejaarsprogramma van WinterWakker nodigt j uit om tijdens de kerst zoveel mogelijk buiten te komen. De winter is hét moment om gezellig te cocoonen bij het haardvuur. Toch willen we u niet de kans geven om in te dommelen. Het gevarieerde ... Lees meer »

De winter is hét moment om gezellig te cocoonen bij het haardvuur. Toch willen we je niet de kans geven om in te dommelen. Het gevarieerde eindejaarsprogramma van WinterWakker nodigt j uit om tijdens de kerst zoveel mogelijk buiten te komen.

De winter is hét moment om gezellig te cocoonen bij het haardvuur. Toch willen we u niet de kans geven om in te dommelen. Het gevarieerde eindejaarsprogramma van WinterWakker nodigt u uit om tijdens de kerst zoveel mogelijk buiten te komen. Op verschillende plekken in het district organiseren we activiteiten voor jong en oud.

Donderdag 14 december kan je in ETZ de voorstelling Lost Boys van Het Gevolg en B12 vzw bijwonen. Op vrijdag 15 december vindt een origineel vuurspektakel plaats. Op zaterdag 16 december zorgen we samen met de verenigingen opnieuw voor een onvergetelijke familiedag. Gezellig kuieren op de kerstmarkt onder de takken van de magische plataan, omringd door mensen, pluizige dieren en warm vuur. Buiten beleven kinderen dolle pret op een nostalgische zweefmolen en in verschillende circustenten kun je genieten van muziek, theater en circus.

Als afsluiter hebben we ’s avonds nog een verrassingsact met één doel: het dak moet eraf! Euh… Er is eigenlijk geen dak? Hoe? Winterfeest in open lucht? Jep, écht iets voor ons!

Naast de activiteiten van 252 cc is er in Ekeren uiteraard nog veel meer te beleven. Organiseer je zelf iets in de periode van 1 december tot 30 januari? Geef het door aan cultuurantenne.ekeren@stad.antwerpen.be en vanaf oktober vindt je een mooi overzicht van de hartverwarmende evenementen op deze website en op www.ekeren.be.

WinterWakker
Veltwijckpark
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren
Van 1 december 2017 tot 31 januari 2018
252 CC
www.252cc.be/nl/event/37299/warm-wint...