u bent hier

Wandelzoektocht in een stukje Aartselaar in gezinsverband


Wandelzoektocht in een stukje Aartselaar tussen 1 oktober en 30 november. Een (gratis) kleurrijk uitje in gezinsbubbelverband. Mooie prijzen te winnen. De wandeling van 3km brengt je langs het mooie Solhofpark en het Gemeentelijk Sportcentrum. Zoek onderweg de juiste volgorde van de 12 foto's en los de 10 vragen op. Voor de kinderen zijn er op twee plaatsen een extra opdracht om te doen. Door ... Lees meer »

Wandelzoektocht in een stukje Aartselaar tussen 1 oktober en 30 november. Een (gratis) kleurrijk uitje in gezinsbubbelverband. Mooie prijzen te winnen. De wandeling van 3km brengt je langs het mooie Solhofpark en het Gemeentelijk Sportcentrum. Zoek onderweg de juiste volgorde van de 12 foto's en los de 10 vragen op. Voor de kinderen zijn er op twee plaatsen een extra opdracht om te doen.

Door Corona moesten we heel wat activiteiten annuleren. Dus gingen we op zoek naar iets wat wel mogelijk was. n.l. een wandelzoektocht in kleine groepjes. Een fotozoektocht in een stukje Aartselaar tussen 1 oktober en 30 november. Een (gratis) kleurrijk uitje in gezinsbubbelverband. Mooie prijzen te winnen. De wandeling van 3km brengt je langs het mooie Solhofpark en het Gemeentelijk Sportcentrum. Zoek onderweg de juiste volgorde van de 12 foto's en los de 10 vragen op. Voor de kinderen zijn er op twee plaatsen een extra opdracht om te doen. En wie zijn antwoorden bezorgt maakt kans op mooie prijzen. Je kan de benodigde documenten downloaden op de website natuuraartselaar.be/gezinsbond.pdf We wensen jullie een aangename wandeling ! Voor wie het niet zelf kan printen. Documenten na afspraak af te halen tegen een kleine kostprijs van 2 euro per bundel bij Ria Thys 0476.33.79.36 ria.thys@telenet.be

Solhof park
Solhofdreef 1
2630 Aartselaar
van 01/10/20 tot 30/11/20
Gezinsbond Aartselaar
gratis
ria.thys@telenet.be
0476.33.79.36