u bent hier

Wandelzoektocht De Molenberg


Ontdek de vernieuwde Molenbergwandelroute en maak kans op leuke prijzen! Geniet je graag van natuur, rust én whisky, dan zal je zeker je hart kunnen ophalen tijdens de Molenbergwandeling in Blaasveld. Sinds kort steekt die in een nieuw jasje, met een nieuwe wandelbrochure en een geüpdatete route. Tijdens de wandeltocht passeer je langs tal van lokale blikvangers, zoals de Sint-Franciscuskapel, ... Lees meer »

Ontdek de vernieuwde Molenbergwandelroute en maak kans op leuke prijzen!

Geniet je graag van natuur, rust én whisky, dan zal je zeker je hart kunnen ophalen tijdens de Molenbergwandeling in Blaasveld. Sinds kort steekt die

in een nieuw jasje, met een nieuwe wandelbrochure en een geüpdatete route.

Tijdens de wandeltocht passeer je langs tal van lokale blikvangers, zoals de Sint-Franciscuskapel, de visserssteigers met een prachtig uitzicht over het Blaasveldbroek, de Hazewinkel en het otter- en bevereiland. Starten en eindigen doe je aan de unieke whiskystokerij De Molenberg, waar je kan genieten van een glaasje Gouden Carolus Single Malt of een begeleide rondleiding door de historische molenaarshoeve en de vernieuwde stokerij.

Van de wandeling kan je het hele jaar door genieten, maar deze zomer is er ook een heuse wandelzoektocht. Deze loopt gedurende de maanden juli, augustus en september. Tijdens het wandelen moet je het antwoord zoeken op twaalf vragen en moet je goed rond kijken of je kan vinden waar de foto’s getrokken zijn. Uit alle deelnemers wordt een winnaar gekozen, die een bijzonder prijzenpakket mee naar huis neemt. Er worden ook enkele mooie troostprijzen voorzien.

De vernieuwde brochure en de vragenlijst vind je terug op https://www.bezoekwillebroek.be/beleef. Een papieren versie kan gratis aangevraagd worden via toerisme@willebroek.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stokerij De Molenberg
Klaterstraat 1
2830 Blaasveld (Willebroek)
Van 13 juli 2020 tot 30 september 2020
gemeente Willebroek
gratis
toerisme@willebroek.be
www.bezoekwillebroek.be/beleef