u bent hier

wandelrally Cadixwijk en het Eilandje


Ga op ontdekking in de Cadixwijk en op het Eilandje. De wandelrally brengt u langs verborgen plekjes, cultureel erfgoed en duurzame initiatieven. Doe mee en win mooie prijzen. www.zorgbedrijf.antwerpen.be/wandelrally Maak kennis met de unieke wijk rondom het nieuwe dienstencentrum Cadix op het Eilandje. Ontdek de oude pakhuizen, het Kempisch dok, de Cadixwijk, het MAS, Park Spoor Noord... en ... Lees meer »

Ga op ontdekking in de Cadixwijk en op het Eilandje. De wandelrally brengt u langs verborgen plekjes, cultureel erfgoed en duurzame initiatieven. Doe mee en win mooie prijzen.

www.zorgbedrijf.antwerpen.be/wandelrally

Maak kennis met de unieke wijk rondom het nieuwe dienstencentrum Cadix op het Eilandje. Ontdek de oude pakhuizen, het Kempisch dok, de Cadixwijk, het MAS, Park Spoor Noord... en geniet onderweg van een koffie, een pintje en een appelflap.

De rolstoeltoegankelijke wandeling is een lus van ongeveer 5 km met begin- en eindpunt aan dienstencentrum Cadix (August Michiels Straat 35, 2000 Antwerpen). U zal ongeveer 2,5 uur op pad zijn als u onderweg ook ergens stopt om even uit te blazen.

De wandelgids kost 3 euro, inclusief bonnetjes voor een gratis koffie, thee of frisdrank in dienstencentrum Cadix, een gratis flesje van het nieuwe Cadix-bier bij een consumptie in de Seefbrouwerij en een 1+1 appelflap bij bakkerij Toon De Klerck.

Het boekje van de wandelrally is te koop in alle dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen en in (web)winkel De Schakel in Merksem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart dienstencentrum Cadix
August Michielsstraat 35
2000 Antwerpen
Van wo 15 juli 2020 00:00 tot za 31 oktober 2020 23:59
Zorgbedrijf Antwerpen
€ 3,0
www.zorgbedrijf.antwerpen.be/wandelrally