u bent hier

WANDELEN EN ZOEKEN


Of zoeken en wandelen? Vanaf de maand augustus kun je een wandelzoektocht met het hele gezin doen. Deze zal doorgaan in Zwijndrecht en zal een kleine 2 uur in beslag nemen. Je kan natuurlijk de wandeling ook in stukjes afleggen. Of zoeken en wandelen? Vanaf de maand augustus tot eind september kun je een wandelzoektocht met het hele gezin doen. Deze zal doorgaan in Zwijndrecht en zal een ... Lees meer »

Of zoeken en wandelen? Vanaf de maand augustus kun je een wandelzoektocht met het hele gezin doen. Deze zal doorgaan in Zwijndrecht en zal een kleine 2 uur in beslag nemen. Je kan natuurlijk de wandeling ook in stukjes afleggen.

Of zoeken en wandelen? Vanaf de maand augustus tot eind september kun je een wandelzoektocht met het hele gezin doen. Deze zal doorgaan in Zwijndrecht en zal een kleine 2 uur in beslag nemen. Je kan natuurlijk de wandeling ook in stukjes afleggen. We voorzien onderweg raadsels in verschillende niveau's zodat zowel de jongsten in de buggy als de oudsten kunnen meedoen. Je vindt de route en de antwoordformulieren op de facebookpagina, onze website of in de bib van Zwijndrecht. Antwoordformulieren binnenbrengen kan je in de Sint Annaboomstraat 71 . Wie weet win je nog iets?

Toon kaart bibliotheek zwijndrecht
Binnenplein 1
2070 Zwijndrecht
van 01/08/20 tot 30/09/20
Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht
gratis
beerens.ines@gmail.com
0000/00 00 00
zwijndrechtburcht.gezinsbond.be