u bent hier

Wandel- en fietszoektocht


Op zoek naar leuke plaatsen in Westerlo en het Merodegebied? Beleef, ontdek en leer deze streek kennen op een speelse manier … De zoektochten van Toerisme Westerlo wijzen je de weg via de wandel- en fietsknooppunten! Kijk onderweg maar beter goed uit. Tijdens een wandeling van 6 km ga je op zoek naar 10 antwoorden terwijl je geniet van een prinsheerlijk decor ... Ook kinderen genieten graag ... Lees meer »

Op zoek naar leuke plaatsen in Westerlo en het Merodegebied? Beleef, ontdek en leer deze streek kennen op een speelse manier … De zoektochten van Toerisme Westerlo wijzen je de weg via de wandel- en fietsknooppunten!

Kijk onderweg maar beter goed uit. Tijdens een wandeling van 6 km ga je op zoek naar 10 antwoorden terwijl je geniet van een prinsheerlijk decor ...
Ook kinderen genieten graag mee: voor hen is er een aparte vragenlijst beschikbaar.

Met de fiets verken je de regio in en om Westerlo op een trip van bijna 35 km. Waar de Kempen kriebelen aan de Hagelandse heuvels, kleuren 10 vragen je uitstap.

Download je gratis deelnameformulier op www.toerismewesterlo.be. De formulieren ook beschikbaar in het infokantoor van Toerisme Westerlo.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme westerlo
Sint-Lambertusstraat
2260 Westerlo
Van vr 1 mei 2020 00:00 tot wo 30 september 2020 23:59
Toerisme Westerlo
gratis
info@toerismewesterlo.be
014 54 54 28
www.toerismewesterlo.be