u bent hier

Walk of fame - wandeling


In 1920 mocht Antwerpen de Olympische Spelen organiseren. Al 100 jaar draagt onze stad met trots de titel van olympische stad, die wereldwijd slechts 23 steden toebehoort. Het Olympisch Stadion - nu beter gekend als het Beerschotstadion - speelde een centrale rol in heel het gebeuren. Daarom lanceert district Antwerpen een wandeling op het Kiel die je mee terugneemt naar 1920. Trek je beste ... Lees meer »

In 1920 mocht Antwerpen de Olympische Spelen organiseren. Al 100 jaar draagt onze stad met trots de titel van olympische stad, die wereldwijd slechts 23 steden toebehoort.

Het Olympisch Stadion - nu beter gekend als het Beerschotstadion - speelde een centrale rol in heel het gebeuren. Daarom lanceert district Antwerpen een wandeling op het Kiel die je mee terugneemt naar 1920. Trek je beste wandelschoenen aan, laat je verrassen door unieke beelden van toen en ontdek allerlei verrassende anekdotes en nieuwtjes.

Je kan de wandeling volgen zoals aangegeven op het plan op de website, maar je kan ze ook in een andere volgorde volgen. Jij beslist hoe je deze wandeling, van net geen vijf km, ontdekt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Olympisch Stadion Beerschot
Atletenstraat 80
2020 Antwerpen 2 (Antwerpen)
zo 13 september 2020 van 10:00 tot 18:00
Stad Antwerpen
www.antwerpen.be/nl/overzicht/distric...
www.antwerpenmorgen.be/openmonumentendag