u bent hier

VZW TEMFoundation walk for water 2018


VZW temfoundation is een internationale nonprofit organisatie. De missie van temfoundation is het trainen en versterken van kansarmen in Kameroen- Afrika. We zullen lopen om het bewustzijn van de watercrisis in Afrika en verschillende delen van de wereld te vergroten. De opbrengst gaat naar de bouw van een Waterput in Wum Kameroen. Prijs? Wandelen voor water 20 euro: volwassenen 10 euro ... Lees meer »

VZW temfoundation is een internationale nonprofit organisatie. De missie van temfoundation is het trainen en versterken van kansarmen in Kameroen- Afrika. We zullen lopen om het bewustzijn van de watercrisis in Afrika en verschillende delen van de wereld te vergroten. De opbrengst gaat naar de bouw van een Waterput in Wum Kameroen. Prijs? Wandelen voor water 20 euro: volwassenen 10 euro Jongeren Iedereen krijgt T - Shirt van temfoundation and water Eten: Kameroen ...

VZW temfoundation is een internationale nonprofit organisatie. De missie van temfoundation is het trainen en versterken van kansarmen in Kameroen- Afrika. We zullen lopen om het bewustzijn van de watercrisis in Afrika en verschillende delen van de wereld te vergroten. De opbrengst gaat naar de bouw van een Waterput in Wum Kameroen.

Prijs?

Wandelen voor water

  • 20 euro: volwassenen
  • 10 euro Jongeren
  • Iedereen krijgt T - Shirt van temfoundation and water

Eten: Kameroen Restaurant/ twee gerechten Jollof rijst with Chicken/ puff puff and beans

  • 14 euro: volwassenen
  • 7 euro: kids 

Den Uyt, atletiekpiste
Rode-Kruislaan 20
2400 Mol
zondag 23 september 2018van 14:00 tot 17:30
TEMFoundation Belgie/TEMFoundation Belgium
gratis
0483 68 52 75
www.temfoundation.be