u bent hier

Vrije tijd, ook voor de Dominicanen ! Pasar op ervaringsreis

Samenleving


Heel wat Dominicanen verdienen te weinig geld om vrij te kunnen nemen. Ze kunnen dus zelf amper van hun paradijselijke eiland genieten. Dit is waar Pasar samen met Wereldsolidariteit en de partners in het zuiden rond zullen werken de komende jaren: betere leef- en werkomstandigheden én dus ook vrije tijd om de batterijen op te laden. In oktober 2016 trok een groep Pasar-vrijwilligers en ... Lees meer »

Heel wat Dominicanen verdienen te weinig geld om vrij te kunnen nemen. Ze kunnen dus zelf amper van hun paradijselijke eiland genieten. Dit is waar Pasar samen met Wereldsolidariteit en de partners in het zuiden rond zullen werken de komende jaren: betere leef- en werkomstandigheden én dus ook vrije tijd om de batterijen op te laden.

In oktober 2016 trok een groep Pasar-vrijwilligers en beroepskrachten samen met Wereldsolidariteit richting Dominicaanse Republiek. Op ontdekking naar hoe de Dominicanen in het leven staan, hoe zij werk, gezin en vrije tijd combineren.
De deelnemers zijn teruggekeerd met een rugzak vol ervaringen die ze graag met alle leden van Pasar willen delen. Enerzijds hun reiservaringen op toeristisch vlak in dit prachtige land, anderzijds hun pakkende ontmoetingen met de Dominicanen. Dominicanen, die onze steun goed kunnen gebruiken.

Op Vrijdag 8 december komt één van de deelnemers zijn reiservaringen in de Dominicaanse met ons delen, dit ondersteund met mooie maar ook realistische beelden.
We verwachten jullie om 20 uur in de conferentiezaal van het Parochiecentrum St. Catharina, Markt te 2860 Sint-Katelijne-Waver.
We vragen 5 € inkom waarvan per deelnemer 1 € doorgestort zal worden. Onze Pasarafdeling ondersteunt hiermee de partners van Wereldsolidariteit in de Dominicaanse Republiek. Wist je dat één dag vrije tijd voor een Dominicaan 5 € kost ?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Conferntiezaal - St.Catharina
Markt, 29
2860 Sint-Katelijne-Waver
vrijdag 8 december 2017 van 20:00 tot 22:30
Pasar Sint-Katelijne-Waver
€ 5,0
PasarSKW@gmail.com
015291063
www.pasar.be/Sint-Katelijne-Waver/?p=...