u bent hier

Voorstelling instrumenten en toneel en proeflessen

6 +

Klassieke muziek


De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord – Boom, met vestigingsplaatsen in Rumst-Reet en Puurs-Sint-Amands, Breendonk en Ruisbroek, pakt opnieuw uit met een uitgebreid aanbod aan cursussen speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor elk wat wils! Elk jaar zetten zo’n 200 nieuwe leerlingen hun eerste stappen in het domein muziek en/of woordkunst-drama in onze academie. Wil jij ... Lees meer »

De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord – Boom, met vestigingsplaatsen in Rumst-Reet en Puurs-Sint-Amands, Breendonk en Ruisbroek, pakt opnieuw uit met een uitgebreid aanbod aan cursussen speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor elk wat wils!
Elk jaar zetten zo’n 200 nieuwe leerlingen hun eerste stappen in het domein muziek en/of woordkunst-drama in onze academie.
Wil jij ook kennismaken met ons mooie aanbod?
Voel je muziek- of toneelkriebels? Tijdens de maand september is er de voorstelling instrumenten en toneel. Deze gaan door op woensdag 9 september in Boom en in Puurs-Sint-Amands. Je kan ook tijdens de maand september een proefles volgen, hiervoor schrijf je in via onze website.

Neem snel een kijkje op de website www.academieboom.be en ontdek wat onze academie voor jou te bieden heeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Boom
Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands
Van di 1 september 2020 14:00 tot wo 23 september 2020 20:00
Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Boom
gamw@boom.be
www.academieboom.be