u bent hier

Voorleesweek 2020


Het Predikheren organiseert tijdens de Voorleesweek dagelijks meerdere voorleessessies met speciale aandacht aan de voorlezers zelf. Speciaal voor FESTIVAL K zoeken de voorlezers van Het Predikheren de inspirerende context op van de Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk, de Sint-Katelijnekerk en de Sint-Janskerk. Tijdens de Voorleesweek (21-29.11.2020) zet Iedereen Leest het belang en het ... Lees meer »

Het Predikheren organiseert tijdens de Voorleesweek dagelijks meerdere voorleessessies met speciale aandacht aan de voorlezers zelf. Speciaal voor FESTIVAL K zoeken de voorlezers van Het Predikheren de inspirerende context op van de Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk, de Sint-Katelijnekerk en de Sint-Janskerk.

Tijdens de Voorleesweek (21-29.11.2020) zet Iedereen Leest het belang en het plezier van voorlezen in de kijker. Voorlezen is de beste aanzet tot een leven lang leesplezier. De Voorleesweek focust op kinderen tussen 0 en 6 jaar, maar er zijn ook boekentips voor kinderen en jongeren tussen 6 en 15 jaar en zelfs voor ouderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Jan-Baptist-en-Evangelistkerk
Sint-Janskerkhof z/nr
2800 Mechelen
zondag 29 november 2020 van 14:00 tot 16:00
Stad Mechelen
gratis
eur03.safelinks.protection.outlook.co...