u bent hier

Voor kinderen die van verhalen houden

3 +


Laat je onderdompelen in een fascinerende wereld. Kom luisteren naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen in Bib Vrede. Ben je tussen 4 en 8 jaar oud? Kom dan op woensdag luisteren naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen in bib Vrede. Elke keer worden er verhaaltjes gekozen rond een nieuw thema en worden de kinderen ondergedompeld in een fascinerende wereld van prenten en ... Lees meer »

Laat je onderdompelen in een fascinerende wereld. Kom luisteren naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen in Bib Vrede.

Ben je tussen 4 en 8 jaar oud? Kom dan op woensdag luisteren naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen in bib Vrede.


Elke keer worden er verhaaltjes gekozen rond een nieuw thema en worden de kinderen ondergedompeld in een fascinerende wereld van prenten en verhalen. Kom dus naar de bib, maak het je gemakkelijk en spits de oortjes!


Gevolgd door Maker-Lab!Tijdens corona gaan onze LEESLEKKER voorleesmomenten digitaal: geweldige vrijwilligers namen in hun kot filmpjes op voor kinderen van 4-8 jaar en hun ouders. Met dank aan onze vrijwilligers, de auteur en uitgeverij De Eenhoorn. Veel luisterplezier!Krokodil: op weg naar beter

van Yoeri Slegers

voorgelezen door Monique

https://www.youtube.com/watch?v=iyX6wZqOwfgMijnheer Ferdinand 

van Agnes Guldenmont

voorgelezen door Karien Maes

https://www.youtube.com/watch?v=MPz0mv5oDfU&feature=youtu.beMijn Tuin

van Hector Dexet

voorgelezen door Griet

https://www.facebook.com/BibVrede/posts/3112719642121586

 

Leeslekker
Bib Vrede
Moorkensplein 19
2140 Borgerhout
woensdag 8 juli 2020om 14:30
Bib Vrede
www.bibvrede.be/nl/event/49293/voor-k...