u bent hier

VOLZET: ontdek alles over de adellijke familie ‘de Gilman de Zevenbergen’


Wandel mee door de deelgemeente Ranst en ontdek zo alles over de adellijke familie ‘de Gilman de Zevenbergen’. Volg hun geschiedenis van liefde en drama in de kerk, de dorpskern en het kasteeldomein. In de kapel van Hof Zevenbergen kan je luisteren naar het wonderbaarlijk verhaal van Valentine, laatste ‘de Gilman’. De gegidste wandelingen vertrekken aan de kerk om 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 ... Lees meer »

Wandel mee door de deelgemeente Ranst en ontdek zo alles over de adellijke familie ‘de Gilman de Zevenbergen’. Volg hun geschiedenis van liefde en drama in de kerk, de dorpskern en het kasteeldomein. In de kapel van Hof Zevenbergen kan je luisteren naar het wonderbaarlijk verhaal van Valentine, laatste ‘de Gilman’.
De gegidste wandelingen vertrekken aan de kerk om 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur. Schrijf je vooraf in via cultuurdienst@ranst.be (max 20 personen per groep).
Ook wie niet meewandelt, kan een bezoek brengen aan de kerk en Hof Zevenbergen die doorlopend tussen 13 uur en 17 uur hun deuren openzetten.

Organisatie: Themaraad Erfgoed van de gemeente Ranst, in samenwerking met Hof Zevenbergen VZW en Natuurpunt Zevenbergenbos.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Pancratiuskerk
Gasthuisstraat 38
2520 Ranst
zondag 13 september 2020 van 13:00 tot 17:00
Erfgoed Voorkempen
cultuurdienst@ranst.be
www.ranst.be
www.erfgoedvoorkempen.be