u bent hier

Vleermuizenwandeling


Dit jaar werd er vaak gesproken over vleermuizen. De soorten die in ons land verblijven zijn zeer klein en volledig onschuldig. Wist je dat de vleermuis het enige vliegende zoogdier is? Dit en veel meer nieuwtjes verneem je op onze avondwandeling in het park Veltwijck. Een activiteit voor alle leeftijden.  Afspraak aan de parking Veltwijckpark, Veltwijcklaan, Ekeren (volg de pijlen vanaf de ... Lees meer »

Dit jaar werd er vaak gesproken over vleermuizen. De soorten die in ons land verblijven zijn zeer klein en volledig onschuldig. Wist je dat de vleermuis het enige vliegende zoogdier is?

Dit en veel meer nieuwtjes verneem je op onze avondwandeling in het park Veltwijck. Een activiteit voor alle leeftijden. 

Afspraak aan de parking Veltwijckpark, Veltwijcklaan, Ekeren (volg de pijlen vanaf de parking).

Wegens de maatregelen die genomen moeten worden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vragen we je uitzonderlijk om steeds in te schrijven voor onze activiteiten. Dat kan via deze link of telefonisch.

Voor alle activiteiten geldt:

  • Deelnemers zijn welkom als ze geen verdachte symptomen vertonen (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging tot 38°C) of samenleven met personen met COVID19 of kenmerkende symptomen als koorts (vanaf 38°C) of benauwdheidsklachten.
  • Deelnemers brengen verplicht hun eigen mondmasker mee en dragen deze.
  • De afstandsregel van 1,5 meter moet in acht worden genomen.
  • Deelnemers raken geen objecten aan tijdens de excursie.

Lees hier de maatregelen en aanbevelingen i.v.m. corona van Natuurpunt.

 

Toon kaart Parking kasteel Veltwijck
Veltwijcklaan 27
2180 Ekeren
vrij 28/08/20 van 20:00 tot 22:00
Natuurpunt Antwerpen Noord
antwerpennoord@natuurpunt.be
035415825
www.natuurpunt.be/agenda/vleermuizenw...