u bent hier

Vlaanderen Feest: Astrid Nijgh, Stoomboot & Lennaert Maes


Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten. Tijdens Vlaanderen Feest eren drie generaties liedjesmakers zangers en zangeressen van bij ons. De Nederlandse Astrid Nijgh deelt het podium met Stoomboot (de jongste Nekka-winnaar ooit) en Lennaert Maes (de frontman van Lenny & de Wespen). In het muzikaal programma ‘Door ... Lees meer »

Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten.

Tijdens Vlaanderen Feest eren drie generaties liedjesmakers zangers en zangeressen van bij ons. De Nederlandse Astrid Nijgh deelt het podium met Stoomboot (de jongste Nekka-winnaar ooit) en Lennaert Maes (de frontman van Lenny & de Wespen).

In het muzikaal programma ‘Door de overlevenden’ brengt dit triumviraat voor het eerst werk van wie er niet meer is: van Ramses Shaffy en Bram Vermeulen over Zjef Vanuytsel en Luc De Vos tot Louis Neefs en Yasmine.

Praktische afspraken:
- Locatie: op de speelplaats Academie Schoten campus Vordensteinstraat 47
- Inschrijven verplicht via www.schoten.be/zomer
- We openen de deuren een half uur voor de start van de activiteit om de aankomst te spreiden
- Omdat we zelf geen catering mogen aanbieden, breng je best een eigen drankje mee. Hou het proper en neem nadien je afval terug mee.

Een overzicht van alle maatregelen lees je op www.schoten.be/zomer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47
2900 Schoten
zaterdag 11 juli 2020 van 19:00 tot 20:30
Cultuurdienst Schoten
gratis
www.schoten.be/zomer