u bent hier

Vlaanderen Feest: Academische zitting


Kom op zondag 12 juli om 11 uur naar de traditionele academische zitting naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag! De 11 juli-boodschap van de gemeente wordt uitgesproken door onze Schepen van Cultuur Charlotte Klima. Bart Fierens spreekt als voorzitter van het 11 juli Komitee en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Maya Descheemaeker, studente gitaar aan het conservatorium van Antwerpen. ... Lees meer »

Kom op zondag 12 juli om 11 uur naar de traditionele academische zitting naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag! De 11 juli-boodschap van de gemeente wordt uitgesproken door onze Schepen van Cultuur Charlotte Klima. Bart Fierens spreekt als voorzitter van het 11 juli Komitee en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Maya Descheemaeker, studente gitaar aan het conservatorium van Antwerpen.

Burgemeester Maarten De Veuster zal ook het lint overhandigen aan de 8ste Ridder in de Orde van de Schotense Leeuw. Omwille van het coronavirus is inschrijven verplicht via flor.yperman@skynet.be. De inkom is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10
2900 Schoten
zondag 12 juli 2020 van 11:00 tot 12:00
Cultuurdienst Schoten
gratis
flor.yperman@skynet.be