u bent hier

Virtuele bier en chocolade tasting

16 +


Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze proeverij! Werner Callebaut is een biersommelier & chocolade expert en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante ... Lees meer »

Hou je van bier, maar ook van chocolade? Dan zal je in de zevende hemel zijn met deze proeverij!
Werner Callebaut is een biersommelier & chocolade expert en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.
De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neem ik je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van onze Belgische bier- en chocoladecultuur. De pralines zijn steeds van de hand van een lokale topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten.
Bier en chocolade proeven zal nooit meer hetzelfde zijn. Een absolute aanrader als teambuilding activiteit of bedrijfsevenement

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Café d'Eyckenboom
Grote Markt 36
2500 Lier
zaterdag 30 januari 2021 van 16:00 tot 17:30
Bierolade
€ 28,0
werner@bierolade.be
0494248411
www.bierolade.be