u bent hier

Verwendagen in de bib - Bibliotheekweek


Ook dit jaar organiseert bib IVEBICA een Bibliotheekweek. Naar jaarlijkse traditie kan elke lener de hele week gratis dvd's, cd-roms, Wii(U)- en Switch-games ontlenen. Maar er is meer! Op zaterdag 3 oktober is er een verwendag in de bib in NIel en op zaterdag 10 oktober in de bib in Hemiksem. Er staat telkens een hapje en een drankje voor je klaar en in Niel kan je alvast een kijkje nemen op ... Lees meer »

Ook dit jaar organiseert bib IVEBICA een Bibliotheekweek. Naar jaarlijkse traditie kan elke lener de hele week gratis dvd's, cd-roms, Wii(U)- en Switch-games ontlenen.

Maar er is meer! Op zaterdag 3 oktober is er een verwendag in de bib in NIel en op zaterdag 10 oktober in de bib in Hemiksem. Er staat telkens een hapje en een drankje voor je klaar en in Niel kan je alvast een kijkje nemen op onze nieuwe locatie.

De activiteiten zullen op een latere datum nog gecommuniceerd worden. Volg daarvoor zeker onze website, Facebookpagina en nieuwsbrieven. Wij verrassen jou graag met een bibliotheekwaardig programma.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Intergemeentelijke bibliotheek IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117
2620 Hemiksem
za 3 oktober 2020 van 10:00 tot 12:00 za 10 oktober 2020 van 10:00 tot 12:00
IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
gratis
bibhemiksem@ivebica.be, bibniel@ivebica.be
03/288.27.40
www.ivebica.be