u bent hier

Verhalentocht met illustraties van Studio Mus


Deze wandeltocht van 4 kilometer lang start aan de fietsenstalling van de JOS (Kerkstraat 89 - Hoevenen) en vertelt het verhaal van een sneeuwklokje. Onderweg vind je 9 panelen met een deel van het verhaal, wondermooi geïllustreerd door Studio Mus. Een plannetje met de route kan je op deze pagina raadplegen. We nemen jullie ook mee naar het Buynderbos, het toekomstige speelbos. Daar kan je ... Lees meer »

Deze wandeltocht van 4 kilometer lang start aan de fietsenstalling van de JOS (Kerkstraat 89 - Hoevenen) en vertelt het verhaal van een sneeuwklokje. Onderweg vind je 9 panelen met een deel van het verhaal, wondermooi geïllustreerd door Studio Mus. Een plannetje met de route kan je op deze pagina raadplegen.

We nemen jullie ook mee naar het Buynderbos, het toekomstige speelbos. Daar kan je enkele geschilderde vogelhuisjes ontdekken. Maak onderweg een leuke selfie en tag Jeugddienst Stabroek op Facebook of Instagram en laat ons weten hoeveel vogelhuisjes jij gevonden hebt. Alle leuke selfies ontvangen in april een bloembolletje om de lente echt in te zetten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Jeugdcentrum Stabroek (JOS)
Kerkstraat 89
2940 Hoevenen (Stabroek)
Van 12 februari 2021 tot 18 april 2021
Lokaal bestuur Stabroek
gratis
jeugddienst@stabroek.be
03 660 14 45
www.stabroek.be/stabroekwintert
www.facebook.com/jeugddienststabroek
www.instagram.com/jeugddienst_stabroek