u bent hier

Van schaap tot sjaal

6 +

Creativiteit


In de wintermaanden zie je iedereen ermee rondlopen: een lekker warme sjaal. Misschien heb je zelf ook wel enkele leuke exemplaren aan de kapstok hangen. Weet je nog waar je de sjaal vandaan hebt? De kans is groot dat je ouders de sjaal voor je uitzochten in een winkel. Maar wist je dat je niet veel meer nodig hebt dan een schaap om een unieke sjaal te maken? In deze activiteitenreeks ontdek ... Lees meer »

In de wintermaanden zie je iedereen ermee rondlopen: een lekker warme sjaal. Misschien heb je zelf ook wel enkele leuke exemplaren aan de kapstok hangen. Weet je nog waar je de sjaal vandaan hebt? De kans is groot dat je ouders de sjaal voor je uitzochten in een winkel. Maar wist je dat je niet veel meer nodig hebt dan een schaap om een unieke sjaal te maken? In deze activiteitenreeks ontdek je hoe dat precies werkt!

De activiteitenreeks gaat door op vier opeenvolgende woensdagnamiddagen in september. In de loop van deze middagen maak je op een actieve en creatieve manier kennis met alle verschillende stappen die gezet worden om pure schapenwol om te toveren in een prachtige, handgemaakte sjaal. Misschien voor jezelf, of misschien leuk om cadeau te geven? Jij mag kiezen! En wees gerust, íedereen kan een sjaal maken, ook als je nog nooit een bolletje wol in je handen hebt gehad.

Net zoals bij de andere activiteiten van Minikamp vzw, gaat ook deze activiteitenreeks door in een kleine groep van maximum 8 kinderen. Zo kunnen we voldoende inzetten op individuele aandacht en leren de kinderen elkaar beter kennen.

Praktische info

- woensdagnamiddagen op 9, 16, 23 en 30 september 2020 van 14u tot 15u30

- zaaltje jeugdhuis Bouckenborghpark Merksem, Antwerpen

- voor kinderen van 7 tot 12 jaar (Ben je een beetje ouder of jonger en wil je toch deelnemen? Stuur dan gerust een berichtje!)

- €25 voor de gehele activiteitenreeks, inclusief materiaal

Meer info op www.minikamp.be of minikamp.info@gmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bouckenborg vzw jongerencentrum/jeugdcentrum
Bredabaan 559 2170 Merksem
2170 Merksem (Antwerpen)
Van 9 september 2020 tot 30 september 2020 (wo van 14:00 tot 15:30,
Minikamp vzw
€ 25,0
minikamp.info@gmail.com
www.minikamp.be