u bent hier

Van Gogh 360° Diner


Geniet van een heerlijk 3-gangen diner door Silverspoon in de unieke projectieruimte van de Van Gogh Immersive Experience Expo. Laat jezelf volledig onderdompelen in de wereld van Van Gogh, met een exclusief en in het thema aangepast Van Gogh diner. “Van Gogh The Immersive Experience” is een tentoonstelling waar de hele familie zal van genieten. Het belevingsaspect is natuurlijk van groot ... Lees meer »

Geniet van een heerlijk 3-gangen diner door Silverspoon in de unieke projectieruimte van de Van Gogh Immersive Experience Expo. Laat jezelf volledig onderdompelen in de wereld van Van Gogh, met een exclusief en in het thema aangepast Van Gogh diner.

“Van Gogh The Immersive Experience” is een tentoonstelling waar de hele familie zal van genieten. Het belevingsaspect is natuurlijk van groot belang, maar het geheel blijft didactisch en toont een grote variëteit aan informatie over het leven en werk van de schilder.
Het is een schitterende expositie rond Van Gogh die toelaat zijn leven te ontdekken van erg dichtbij, tot in het hart van zijn kunst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Waagnatie
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen
donderdag 3 december 2020 van 19:30 tot 22:30
JADA events
€ 169,0
info@dinerenmetbeleving.be
0496389790
www.dinerenmetbeleving.be