u bent hier

Vakantiekamp Vloggen (10+)

Computer en techniek


Tijdens de eerste week van de paasvakantie kunnen jongeren van 10 tot 15 jaar iedere voormiddag meer leren over vloggen. Tijdens de eerste week van de paasvakantie kunnen jongeren van 10  tot 15 jaar iedere voormiddag meer leren over vloggen.  Van het praten over een speciaal onderwerp tot het vertellen over een toffe reis die je maakte, vloggen  is een geweldige manier om je ideeën en ... Lees meer »

Tijdens de eerste week van de paasvakantie kunnen jongeren van 10 tot 15 jaar iedere voormiddag meer leren over vloggen.

Tijdens de eerste week van de paasvakantie kunnen jongeren van 10  tot 15 jaar iedere voormiddag meer leren over vloggen. 


Van het praten over een speciaal onderwerp tot het vertellen over een toffe reis die je maakte, vloggen  is een geweldige manier om je ideeën en standpunten met anderen te delen. Dit kamp geeft jou de kennis die je nodig hebt om eigen gepersonaliseerde vlogs te filmen, bewerken en online te plaatsen! We besteden aandacht aan de mogelijkheden maar ook de gevaren van het delen van persoonlijke informatie op sociale media.


Je eindigt het kamp met een voorstelling van je leukste momenten aan de groep en de ouders.

De start van je Youtube verhaal!

Vakantiekamp Vloggen (10+)
coStA
Sint-Andriesplaats 24
2000 Antwerpen
maandag 6 april 2020om 09:00
coStA Antwerpen
€ 10,0
Sign Up
www.costa-antwerpen.be/nl/event/67360...