u bent hier

UX Workshop Customer journey mapping

18 +

Design


De workshop start met een korte introductie over User Experience (UX) design, zodat alle neuzen in dezelfde richting staan. We bespreken vervolgens hoe je zelf een customer journey map kunt maken voor jouw organisatie. Welke route legt een gebruiker af wanneer hij in contact is met je organisatie? Komt hij via Google? Komt hij naar een servicepunt of winkel toe? Komt hij via een link in een ... Lees meer »

De workshop start met een korte introductie over User Experience (UX) design, zodat alle neuzen in dezelfde richting staan. We bespreken vervolgens hoe je zelf een customer journey map kunt maken voor jouw organisatie.

Welke route legt een gebruiker af wanneer hij in contact is met je organisatie? Komt hij via Google? Komt hij naar een servicepunt of winkel toe? Komt hij via een link in een e-mail naar je website toe? Welke content komt hij onderweg tegen? Welke calls-to-action zijn essentieel op zijn pad? Tijdens deze workshop bekijken we voorbeelden van bestaande customer journey's en bespreken we wat hun sterke en zwakke punten zijn.

In het tweede en derde uur visualiseren we de huidige customer journey van jouw organisatie of van een andere, bestaande case. Je gaat naar huis met een foto van je customer journey en een stapel ideeën voor het verbeteren van die journey.

Ervaring met UX design of research is niet nodig, wel een Windows of Apple laptop voor het onderzoeken van bronnen. Overige materialen en koffie, thee, water, koek en cake worden voorzien. Parkeren is gratis voor de deur van De Wolkammerij.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen:
- Neem voldoende ruimte voor jezelf in het lokaal (we hebben 60 m2 en verschillende tafels om aan te zitten)
- Breng je eigen masker mee en draag het tijdens de workshop
- Desinfecteer je handen bij het betreden van De Wolkammerij (desinfecterende gel is voorzien bij het onthaal)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Wolkammerij
A. Greinerstraat 12
2660 Hoboken (Antwerpen)
maandag 5 oktober 2020 van 09:00 tot 12:30
UX Coach
€ 249,99
marjan@uxcoach.be
www.uxcoach.be/ux-workshop-customer-j...